Meehelpen

Wilt u ons helpen?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die één keer of met een bepaalde soort activiteit willen helpen. Bijvoorbeeld bij het opbouwen van een kraam, het ondersteunen bij het geven en maken van presentaties of het maken/verzamelen van producten om te verkopen. Maar ook het werven van sponsoren of fondswervers. Uw hulp is meer dan welkom.

 

Webmaster
Per september hebben we een nieuwe webmaster. Zeer verblijd verwelkomen wij Remco. Hij zal e.e.a. updaten en bijhouden. Daarmee kan het fondswerven weer van start gaan.
En daarvoor vragen wij hulp van iemand die secretariële administratieve zaken kan uitwerken (secretaris) om met het fondswerven te assisteren. Neem contact op met de voorzitter via email of het contactformulier.

Secretaris

De bestuursfunctie van secretaris is nog steeds vrij. Benieuwd naar deze functie? Lees dan het profiel om een indruk te krijgen van de werkzaamheden.  

© 2019

0547-785258 / 06-24898358

De stichting geeft financiële en praktische steun en hulp aan meisjes en vrouwen in Nepal die als slachtoffer van vrouwenhandel in de prostitutie of andere vormen van uitbuiting zijn terechtgekomen.