top of page

Steun ons

Om onze projecten te financieren is natuurlijk geld nodig. Het volledige bedrag dat binnenkomt via vaste sponsoring, donaties, verkoop van tassen en acties komt ten goede aan de projecten van Stichting Free The Beloved Nepali Daughters. U kunt ons op verschillende manieren steunen: 

Donatie

Elke bedrag, hoe groot of hoe klein, is steeds welkom. Of het nou een eenmalige gift is of een vaste donatie. Al onze inkomsten gaan integraal naar de hulp aan meisjes en vrouwen in Nepal die als slachtoffer van vrouwenhandel in de prostitutie of andere vormen van uitbuiting zijn terechtgekomen. Klik hier om te doneren. 

Wilt u onze stichting bij uw vereniging, kerk, buurt, of andere organisatie voordragen voor ondersteuning? Stuur een berichtje om kenbaar te maken als u daartoe mogelijkheden ziet. Wellicht interessant om te weten is dat wij een ANBI status hebben. Dat is aantrekkelijk voor donateurs (bedrijven en particulieren) omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel kunnen opleveren. Meer informatie over ANBI vindt u op de website van de belastingdienst.


Momenteel zijn er grotere plannen om een eigen gebouw te kunnen bouwen met een health post bemand door een verpleegkundige bij het project  van ASSN. Daar kunt u in uw donatie, kenmerk: GEBOUW-PROJECT voor gebruiken.


Met betrekking tot Covid-19: Corona Help!


Indien u een machtigings-kaart wilt ontvangen voor het invullen van uw gegevens voor een automatisch incasso, om een donatie te kunnen gaan doen dan kunt u dit via het contact formulier opvragen.

Goede ideeën of kennis delen?

Goede ideeën of kennis die kunnen bijdragen aan de hulp voor vrouwen en meisjes in Nepal, zijn natuurlijk van harte welkom. We vragen u dan ook deze vooral met ons te delen. Dit kan door ons te mailen

Blijf op de hoogte!

We houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen en de voortgang van de projecten. Op onze website en in onze nieuwsbrief delen we laatste updates. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Laat het ons weten en ontvang de laatste updates rechtstreeks in uw mailbox.

Zeg het voort!

Natuurlijk hopen we dat zoveel mogelijk mensen weten wie we zijn en wat we doen. U kunt ons helpen door meer mensen op de hoogte brengen van ons werk. Deel bijvoorbeeld onze website of facebookpagina met vrienden en kennissen. Attendeer ze op onze nieuwsbrief of promoot ons werk bijvoorbeeld bij een bepaalde gelegenheid. Voor meer ideeën en contact hierover, klik hier.

33_edited.jpg

Samen staan we sterker

Hartelijk dank voor uw steun!
bottom of page